Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kilyukadt fognál fájdalomcsill...

Kilyukadt fognál fájdalomcsillapítás?

Figyelt kérdés
Kilyukadt a fogam,a fogorvoshoz pedig várni kell pár napot.Gyógyszeren kívül mivel lehet csillapítani a fájdalmat addig? Ajánlottak olyat,hogy szódabikarbónával kenjem be a fogat.Az nem okoz problémát benne?
2016. ápr. 20. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:

És a szódabikarbóna mégis mitől csökkentené a fájdalmat? Tekintve hogy annak semmi fájdalomcsillapító hatása nincs, ezért tök felesleges. Cataflam vagy Flector nekem mindig elmulasztotta, pedig elég gányul nézett ki anno gyökérkezelés után. Jegelni ne nagyon jegeld, mert attól nagyon be tud gyulladni, inkább langyos, enyhén meleg borogatást próbálj rakni rá.

Jobbulást! 24N

2016. ápr. 20. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Én hidegvizes borogatást tettem az arcomra, nekem az mulasztotta el éjszaka a fájdalmat, de nekem csak reggelig kellett kibírni, fogorvos felírt Dalacint, és 1 hét múlva gyökérkezelte.
2016. ápr. 20. 15:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2016. ápr. 20. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, én gingisol plust használtam, mikor nagyon fájt rácsöppentettem telibe, bár azt van ráírva hogy old fel vízbe és úgy öblögess vele. Lezsibbaszt egy picit és olcsó is.
2016. ápr. 20. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a gingisollal ecseteltem az ígyemet.

Azt mondják jó a szalicil is a lyukba, vagy fokhagymára harapni, szekfüszeget rágni. Pálinkát próbáltam, pillanatnyilag az is hat..

2016. ápr. 21. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Néha a hideg vizes öblögetés is jó.
2016. máj. 1. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!