Egy teljes fogsor mennyibe kerül? Mi a menette a be avatkozásnak?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy mennyibe kerűl a fog implantátum pld darabonként? Hogyan zajlik egy ilyen műtét? Minden érdekel mert igazábol nem értem a menetét sem az árakat2016. ápr. 17. 04:05
1/8 anonim válasza:
"Mi a menette a be avatkozásnak?"
Az, hogy először is elkezdesz összegyűjteni pármillió Ft-ot...
2/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem kell összegyüjteni azt a pármillió forintot mert rendelkezésre áll de nem pénz gyüjtési tanácsokat kértem te nyomorult :)
2016. ápr. 17. 05:11
3/8 anonim válasza:
a legbiztosabb az, ha párezer forintért foglalsz konzultációs időpontot egy fogorvosnál, és majd ő mindent elmond
4/8 anonim válasza:
ti nem jártok fogászatra? ott nem mersz kérdezni vagy nem tudsz olvasni? sztk-s orvos? altatásos és esztétikai fogászat? szájsebészet? xdddDD félelmetes Akkor google-zd ki!
implant 28 ezerszer leírtuk:
1., mini implant 100.000 Ft/db berakva, de HULLADÉK GAGYI!
2., normál implant 186.000 Ft/db berakva, TÖKÉLETES AJÁNLOTT
3., premium implant 340.000 Ft/db berakva, FULLEXTRA, AJÁNLOTT
Ezek implantok beültetve, fogak plusz darabonként 35-55 ezer forint. Ha kell használj Számológépet!!!
5/8 anonim válasza:
"de nem pénz gyüjtési tanácsokat kértem te nyomorult :)"
Te mondod FOGAK NÉLKÜL másokra, hogy "nyomorult" ???
Ki sze tutod monddanni.
7/8 anonim válasza:
A teljes fogsort már nem darabonként építik vissza, kapsz 4-6 implantot és arra megy az egész. Bár egy implant is 100-150 ezer minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!