Elvágtam csípőfogóval 4 helyen a fogszabályzó drótjait de az mégsem jön le. Mit tegyek? Hog szedhetem ki? nagyon fáj ha feszegetem de már 2 helyen lejöttek a kis pöckök. F
"Nem kötelezhet rá."
tudod milyen szemetek ezek ha fiatal korúról van szó? Kinevetnek max és azt mondják hogy szokd meg... csak ez volt az egyetlen út.
"Anyádék meg fizettek érte százezreket. Gratulálok. Meg akkor már maradj is ilyen, de ha felnőtt korodban szép fogakat akarsz majd, bánhatod.
"
számomra úgy tökéletesek a fogaim ahogy vannak.
Nehogy férfinek merd nevezni magad, csak mert ennyit sem bírsz ki! A pénz meg nem a bokron terem, meg kell DOLGOZNI érte. Az meg a legszánalmasabb dolog hogy mások pénzét (a szüleidét) dobod a kukába, amiért te a kisujjad se mozdítottad.
Őszinte részvétem annak az orvosnak aki téged kezel. Én is kinevetnélek a helyében (vagy sírva fakadnék), mert gyerekes amit csinálsz. Pontosabban nem csak gyerekes, hanem veszélyes is, mert simán átszabhattad volna az arcodat a dróttal és a csípőfogóval (mondanom se kell hogy ez rohadtul nem steril, akár vérmérgezést is kaphattál volna).
Kezelés közben az orvos utasítását be kell tartani, ha már egyszer beleegyeztél az elején (gondolom akkor nem szíjaztak bele a székbe). Amikor a fogszabályzáson felteszik az ívet, azzal elkezdődik egy folyamat: az állcsont átépítődése. Ez nem szűnik meg attól ha lazítanak az íven vagy leveszik. Persze megteheted hogy félúton visszautasítod a kezelést, de akkor már legyen annyi benned hogy az orvos szemébe nézel. Jobb mintha otthon kezdenél egy piszkos csípőfogóval vagdosni a szádban.
"mert simán átszabhattad volna az arcodat a dróttal és a csípőfogóval"
Akkor nem gondolod hogy az orvos részéről a felelőtlenség hogy amikor első hónapkor azt kértem hogy szedje ki azt mondta hogy nem és szokj hozzá????
"ersze megteheted hogy félúton visszautasítod a kezelést, de akkor már legyen annyi benned hogy az orvos szemébe nézel. Jobb mintha otthon kezdenél egy piszkos csípőfogóval vagdosni a szádban."
belenéztem de visszautasította.... most mit csinálhattam volna???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!