Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elhanyagolt gyökérkezelésnél...

Elhanyagolt gyökérkezelésnél mit tesznek?

Figyelt kérdés
Egy éve elhanyagoltam a gyökér-kezelt fogam, mert a fogorvosom kicsit rám hozta a frászt, amikor olyat csinált a fogammal, amiről tudta, hogy nem kéne. Féltem eddig visszamenni, hogy folytassa. De már lehetséges, hogy ki fogja húzni?
2016. ápr. 8. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem mozog és kocogtatásra sem fáj, valamint nem hiányzik belőle túl nagy darab akkor meg szokták menteni, kár lenne kihúzni.
2016. ápr. 8. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem fáj, nem érzékeny, akkor nem biztos, hogy ki kell húzni, de keress másik fogorvost, ha ehhez félsz visszamenni.
2016. ápr. 8. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Most én megkocogtattam és érzékeny, de akkoris érzékeny volt jócskán, amikor kezelésre jártam, ezért kellett visszajárnom többször...
2016. ápr. 8. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!