Fogkőeltávolítás után érdes, recés, durva fog?
Nem lesz még egy kezelésed? Nem normális, mert akkor maradt rajta még.
Nekem első leszedés után volt ilyen,a második alkalmával lepolírozta a végén és sima lett. Bár én megkérdeztem és mondta, hogy ha annak érzem, akkor megcsinálja, mondtam, hogy igen és megcsinálta.
Rendben, jövőhét után telefonálok és remélem minél hamarabb le lesz sorjázva/csiszolva/simítva/akármizve a fogam.
Leírom a végeredményt, ha esetleg a jövőben valaki rákeres erre a témára, akkor rábukkan az én esetemre.
Nem lett megfelelően eltávolítva vagy felpolírozva. Valószínűleg maradtak ott kisebb darabok, nem szedte le elég alaposan. Jellemző idősebb orvosokra vagy sztk rendelésekre (nyilván vannak lelkiismeretes kivételek is), hogy nem políroznak illetve a fogkövet csak immel-ámmal szedik le.
Jobb fogászatokon ezt a kezelést dentálhigiénikus végzi aki csak ezzel foglalkozik és több ideje jut egy-egy kezelésre, mint az orvosnak. Valamint lévén, hogy egész nap csak ezt csinálja, nagyobb gyakorlata is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!