Lehet fogszabályzót, csak dísznek?
SZTK-s rendelésen el fognak hajtani, ha tényleg nincs harapási szabályellenességed, mert ott nem fognak veled foglalkozni, mivel amúgy is rengeteg beteg van.
Magánorvosnál pedig egy teljes kezelés kb. 500.000 Ft-ra jön ki. De ha ez nem akadály, akkor jó eséllyel találnak kisebb hibát, ami miatt fogszabályozó kell, viszont ha nincs nagy hiba, akkor max. 1 év a kezelés. Nem hinném, hogy ez megér ennyi pénzt.
Szerintem is lehet pénzért, de az más kérdés, hogy neked megér-e 100ezret vagy még többet.
Amúgy a fogász akkor tuti, hogy ajánlana fogékszereket helyette, mert ilyenek is léteznek, szerintem jobban jársz velük, mint a fogszabályzóval...
Szívesen elcserélném a fogszabályzós fogaimat az egyenes fogsorodért.... Egyébként szerintem megoldható. Az egyik ismerősömnek olyan van, ami úgy néz ki, mint a rögzített fogszabályzó, de kivehető. Az ilyesmi talán azért nem jó ötlet, mert elmozdíthatja a fogaidat. Nekem amikor feltették az állandót, még nem állított semmit rajta a dokim, és úgy is 3 hétig kegyetlenül fájt. És mivel nehéz tisztítani, nagy esély van rá, hogy elromlik 1-2 fogad
Egész olcsón megúszhatod, ha olyan kivehetőset szerzel. + azt akkor teszed be, amikor akarod, meg tudod rendesen mosni a fogaidat, tudsz normálisan kajálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!