Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit lehet ebben a helyzetben...

Mit lehet ebben a helyzetben tenni?

Figyelt kérdés
Sajnos be töltöttem a 18. életévemet, és már valószínűleg nem tudok a régi fogorvosomhoz menni. 16 éves voltam, amikor el mentem az iskolafogászatra, mert el kezdett fájni az egyik fogam. Aztán ott nem tudták megmondani hogy mi a probléma, mert külsőleg minden rendben volt, azért adtak egy beutalót a szentkirályi utcai (8. kerület azt hiszem) Semmelweis klinikára. 2 éve folyamatosan oda jártam, mert a fogorvosnő (aki amúgy kb 25 éves) tökéletes munkát végzett, és nagyon figyelmes volt. De mivel már felnőtt vagyok, így tudtommal már nem mehetek hozzá. (Nem tudom ez mennyire befolyásolja a helyzetet, de még iskolába járok, esti tanuló vagyok, diákigazolvánnyal rendelkezem.) Próbáljam meg keresi a régi fogorvosomat, (aki amúgy azt mondta hogy ha probléma van a fogammal nyugodtan menjek) vagy keressek egy másikat? Csak az a baj hogy sztk-ba semmiféleképpen nem akarok menni, mert ismerem az ottani orvosokat, és az lenne az utolsó fogászat ahová elmennék, viszont mivel még tanuló vagyok, nem igazán engedhetem meg magamnak hogy maszek orvoshoz menjek. (Ugyanakkor nem akarok pofátlan lenni hogy a régi orvosomhoz beállítok.. már csak betöltöttem a 18-at) Ti mit tennétek a helyzetemben? Áprilisba kéne mennem ilyen általános vizsgálatra mert félévente járok.
2016. márc. 26. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy tudom 19 éves korig lehet menni gyermekorvoshoz, menj el hozzá és a továbbiakra kérdezz rá.
2016. márc. 27. 07:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. ápr. 1. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!