Hogyan tudom kifehériteni a fogaimat otthon, házi módszerekkel?
Figyelt kérdés
2008. szept. 20. 21:08
1/12 anonim válasza:
Régen szódabikarbónával csinálták, de ma már olyan jó fogkrémeket lehet kapni.
2/12 anonim válasza:
Házi módszer csak a szódabikarbóna lehet,azzal moss fogat, ezaz egyetlen olyan ami nem sérti a fogzománcot..
3/12 anonim válasza:
Nem házi módszer, de nekem a Signal White Now fogkrém nagyon bejött.
4/12 A kérdező kommentje:
és a fogkrémre szorjak egy picit?
köszi am a válaszokat:)
2008. szept. 20. 22:22
5/12 anonim válasza:
Szintén nem házi, de ingyenes: szájhigiénikus, ha van ott, ahol laksz. Ő políroz, fogkőtlenít és egy csomó tanácsot is ad.
6/12 anonim válasza:
A szódabik...a fogrémbe is keverheted, de lehet, hogy a nedves fogkefét belemártod..nem azonnali a hatás, több alkalom után látszik.
A signal white now az csak ideiglenes fogfehérítő, el is múlik a hatása, de ha csak alkalmakra szeretnéd a fogfehérítést tök jó.
7/12 anonim válasza:
nem csak szodabikarbonaval lehet fogat feheriteni,szerintem citrommal a legjobb,en mar csinaltam
8/12 anonim válasza:
... az lemarja a fogzománcot, nem...?
Bocs, ha hülyeséget mondtam, de én így tudom.
9/12 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy oldja a fogzománcot. Lehet használni csak nem szabad túlzásba vinni:)
10/12 anonim válasza:
sok citromot ettem,es kozben aval bedorzsoltem a fogamat,egy jo par hetig csinaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!