Hogy tudnék otthon, házi cuccokkal szőkíteni vagy világosítani a hajamon?
Figyelt kérdés
Nem teljes szőkét szeretnék, csak középbarnából egy pár szőke tincset, vagy pár fokkal világosabb hajat. Házi otthoni dolgokra gondolok, esetleg valamilyen samponra. A citromlét már kipróbáltam, valamennyit világosított a hajamon, és egy pár tincs is feltűnően világos lett. Ha többször használom a citromlevet, jobb eredményt érhetek el?2011. febr. 27. 11:24
1/7 anonim válasza:
Citromlé is jó, meg a kammilateás hajmosás is. (nem a filteres, hanem a rendes főzött!)
Schaumának is van hamvasító samponja, bár azt írja festett vagy ősz hajra, de világosítani világosít kicsit.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom a kamillát is, úgyis van itthon.
Még várom más válaszait is!
2011. febr. 27. 11:29
3/7 anonim válasza:
majd megírnád hogy hogyan sikerült?:)
4/7 A kérdező kommentje:
persze:)
Úgyis kamillával mosom a kutyám szemét, szal nem vész kárba, egyik esetbe sem.
2011. febr. 27. 11:53
5/7 A kérdező kommentje:
Ahogy szárad a hajam, egyre szebb, és látszik benne a szőke árnyalat, néhány tincs teljesen szőke:)
2011. febr. 27. 13:16
6/7 anonim válasza:
Nos én cukros vízzel értem el a hatást.
7/7 anonim válasza:
és azt hogyan cukros vízzel egyszerűen megmostad a hajad,majd leöblítetted bő vízzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!