Hogyan mulasszam el a kellemetlen szajizt?!
Mar mindend kiprobaltam szajviz rago szajspray..de semmi sem akar hatni vagy csak rovid idore 😕😕😕 Viszont most vasarnap
lesz egy randim
es nem merek majd a sraccal csokolozni felek, h megerzi ezt a rossz szajizt..
ja es van egy rossz fogam plusz inygyulladas a napokban meg az afta is kijott a nyelvem hatso reszen :(( fogorvoshoz meg legkozelebb jovoheten jutok el
csak. legyszi segitsetek nagyon el vagyok keseredve felek, h semmi nem fogja elnyomni a rossz szajizt :(
nem egy orszagban lakunk en angliaban o meg indiaban lakik es en
meg szombaton utazok indiaba es vasarnap talalkozunk.. szoval nem nagyon tudom atteni
hát ez elég cinkes szituáció randi szempontjából
Ha rossz fogad van akkor az okozza a szájszagot egyértelmű
Ezen kivűl okozhatja még fogkő is ellenőriztesd le azt is ha már ott vagy a fogorvosnál
Az ingyulladásra antibiotikumot fognak felirni de kétséges, hogy amig tart az ingyulladásod egyáltlán hozzányúlnak e a rossz fogadhoz mert először le kell húzni a gyulladást az inyről majd csak utána szokták kezelni a fogakat
Öblitsd ki a szádat szájvizzel randi előtt, és használj rágót a randin jobbat nem tudok tanácsolni én sem, ez egy elég kellemetlen összejött szituáció
es eleg piros pukli is
van ott..fogkovem nincs nem reg szedettem le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!