Egészséges fog kihúzása fogszabályzás miatt? Mennyire kellemetlen? Nagyon rosszra kell számítsak?
Érzéstelenítővel a húzás nem fog fájni.
Utána fájhat, kellemetlen lehet az "üresség" érzés (lüktet ahogy összehúzódik), de "jó helyen" lesz a hiány, ott sokkal könnyebben, gyorsabban gyógyul, mintha egy bölcsességfogadat húznák.
Semmivel nem másabb, mintha rossz fogadat húznák, max. annyi, hogy ha rossz fogat húzatsz, az általában már előtte fáj, míg így nem fáj a fogad.
Nekem annak idején 3 egészséges fogamat húzták ki fogszabályozás miatt és érzéstelenítőt adtak, szóval nem is éreztem, a fogszabályozás megfelelő volt, így nem is látszik, hogy hiányzik 3 fogam, túléltem, szóval nem kell félni!:)
Nekem 2 hetet pont ugyanezt húzták. Ha nem fáj, akkor semmi gond nem lesz.
Az injekció kicsit kellemetlen, de mire a másodikat adja, már nem fogod érezni, mert elkezdesz zsibbadni. Hip-hop meglesz, 20perc (ebből 15 kint) :)
15perc kint, utána pedig már nem fogsz semmit érezni! Recsegni fog és fogja majd a fejed az asszisztens, ennyi az egész. Semmi fájdalom nem lesz. Ha elkezd elmúlni majd pár óra múlva az érzéstelenítő, akkor lehet kell majd fájdalomcsillapító, de nekem pl az se kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!