A foghúzás után meddig normális a fájdalom?
Csütörtökön lett kihúzva az egyik molarisom.
Nem sima húzás volt, mivel erős gyulladásban volt, hanm ki lett műtve, szóval varratok is vannak bent.
Érdekes hogy a húzás napján kellett bevennek fájdalomcsillapítót, de másnap szinte egyáltalán nem fájt. De tegnap óta elkezdett fájni. Nem komoly, felületi fájdalom (tehát gondolom, a sebből), ilyen húzó-feszítő jellegű. A seb egyébként nagyon szépen gyógyul, fogmosáskor finoman le is tisztogatom, plusz óvatosan átöblögetem corsodyllal, amióta stabil benne a rög. Szóval nem látom, hogy nagyobb gyulladásban lenne, a környéke sem csúnya.
Normális, hogy fáj még?
Szia!
Nekem a foghúzás után, a helye kb 3 napig fàjdogált.
a bal alsó hetesem húzták ki, eléggé szuvas volt, de sima húzás volt.
kb. 2 hét múlva már gyógyult volt a seb.
Szia!
Nekem 2008-ban műtötték ki az egyik bölcsességfogamat, semmi panasz nem volt rá, csak javaslatra vetettem ki.
Utána 2 hónapig üvöltöttem a fájdalomtól, és még nyelni sem tudtam. A mai napig mindennap fáj, lüktet, mintha le akarna szakadni az állkapcsom. Az orvos szerint semmi baja.
Kedves 2.
nekem mind a két alsót kiműtötték 2011 ill. 2012-ben, de hamar begyógyultak. Fájni nem fáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!