Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen szerrel tudom fehéríten...

Milyen szerrel tudom fehéríteni a fogaimat?

Figyelt kérdés
Igazából nem csúnyák,de szeretném ha még fehérebbek lennének mert jövő héten rakatok fogékszert és szeretném ha szép fehérek lennének!!Persze gondolkodtam már a fogfehérítésen is de nem tudom!!Ha tudok valami szert ajánlani azt nagyon megköszönöm
2016. márc. 1. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Bolti fogfehérítők pénzkidobás...

Citrom + szódabikarbóna, de se előtte se utána ne moss fogat és ne dörzsöld és max 1-2 hetente szabad, úgy hallottam régen is csinálták így az "Őseink". Én próbáltam már szerintem javított rajta, de ha nagyon sárga akkor "csináld magad" módszerekkel nem fog menni, doki kell

2016. márc. 1. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
papír alapú Deák Ferenc megfelelő darabszámban a megfelelő hely(ek)en! 100%-os hatásfok!! garancia stb ..
2016. márc. 1. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem a fogorvosomat. Szakrendelésre járok hozzá, de van magánrendelése is. Kérdeztem hogy lehetne-e még fehérebbek a fogaim. Fogkőleszedés után mondta hogy nem... Tehát ha fogkőleszedés és polítorzás után is így érzel, akkor a legjobb az orvosi. Nekem 25 ezer volt, megnéztük a kiindulási színt, kiválasztottunk közösen egy elérhető árnylatot és ennyi. 1,5-3évig tart, attól függ dohányzol-e, tea-kávé, fogápolás. A boltik is tizenezrek és nem tartósak, sőt van amelyik nem ellenőrzött anyagot tartalmaz.
2016. márc. 2. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!