Milyen szerrel tudom fehéríteni a fogaimat?
Figyelt kérdés
Igazából nem csúnyák,de szeretném ha még fehérebbek lennének mert jövő héten rakatok fogékszert és szeretném ha szép fehérek lennének!!Persze gondolkodtam már a fogfehérítésen is de nem tudom!!Ha tudok valami szert ajánlani azt nagyon megköszönöm2016. márc. 1. 20:46
1/3 anonim válasza:
Bolti fogfehérítők pénzkidobás...
Citrom + szódabikarbóna, de se előtte se utána ne moss fogat és ne dörzsöld és max 1-2 hetente szabad, úgy hallottam régen is csinálták így az "Őseink". Én próbáltam már szerintem javított rajta, de ha nagyon sárga akkor "csináld magad" módszerekkel nem fog menni, doki kell
2/3 anonim válasza:
papír alapú Deák Ferenc megfelelő darabszámban a megfelelő hely(ek)en! 100%-os hatásfok!! garancia stb ..
3/3 anonim válasza:
Én megkérdeztem a fogorvosomat. Szakrendelésre járok hozzá, de van magánrendelése is. Kérdeztem hogy lehetne-e még fehérebbek a fogaim. Fogkőleszedés után mondta hogy nem... Tehát ha fogkőleszedés és polítorzás után is így érzel, akkor a legjobb az orvosi. Nekem 25 ezer volt, megnéztük a kiindulási színt, kiválasztottunk közösen egy elérhető árnylatot és ennyi. 1,5-3évig tart, attól függ dohányzol-e, tea-kávé, fogápolás. A boltik is tizenezrek és nem tartósak, sőt van amelyik nem ellenőrzött anyagot tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!