Hogyan tudom leghatékonyabban fehéríteni a fogaimat?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 17:55
1/5 anonim válasza:
vannak egész jó gyógynövényes fogkrémek, amit szépen kitudják fehéríteni. meg én még a colgate max white one fogkrémet használom, szerintem érdemes kipróbálni. bár gondolom az is sokat számít hogy mennyit kávézol..
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, még nem kávézom. Volt egy időszak amikor nem nagyon tudtam mosni a fogaimat (egy kis részben saját hanyagsàgom miatt).
Így kissé besárgultak.
Köszi a választ, megy a zöld kiskéz.
2013. jan. 6. 09:27
3/5 Kaarooliinaa válasza:
sehogy fogdoki mondta a természetes árnyalatot semilyen fogkrémmel (házilag)nem lehet fehéríteni azt csak a doki tudja max :S én is ilyenben küzdök de nem kell kávézni és cigizni :S ha csinálod
4/5 A kérdező kommentje:
ezt tudom, arra gondoltam, hogy nekem lepedék van a fogamon és azt hogy tudom a legkönnyebben eltávolítani
2013. jan. 12. 21:56
5/5 Kaarooliinaa válasza:
kérdezz meg egy dokit szerintem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!