Gyökércsúcs eltávolításra kellene mennem. Milyen tapapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ahogy láttam csinálják lézerrel is.2016. febr. 25. 11:47
1/3 anonim válasza:
Nekem kétszer csinálták, magán szájsebész, semmi fájdalmat nem éreztem, jól elzsibadtam. KB 50 perc volt az egész, injekció beadásától a varrásig.
Este a zsibbadás kiállta után vettem be fájdalomcsillapítót, így erős fájdalmam nem volt, de a fejem mindkétszer lufira dagadt, 2 napig jegeltem és borogattam.
2/3 A kérdező kommentje:
Utána mennyi esély van rá hogy megmarad a fog? Mennyire tudsz azzal rágni, harapni stb?
2016. febr. 26. 10:17
3/3 anonim válasza:
Teljesen jól lehet vele harapni, azt nem tudom meddig lesz fog, mert gyökérkezelt is, tehát egy idő után gondolom nem bírja majd, de addig is fog és nem kell pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!