Kell fizetnem érte ha nem odavalósi vagyok?
Figyelt kérdés
Állandó lakcímem nem egyezik az ideiglenessel és az utóbbin tartózkodom. Elmentem fogdokihoz mert kibára fájt már pár napja a fogam s ellátta, adott egy számlát is, de visszarendelt, mert még csak elkezdte a kiidegelést s csak gyógytömést rakott bele. Aztán mikor visszamentem megint idegelgette ugyanazt a fogamat s ismét visszarendelt, de ekkor már csak a kezelőlapot adta vissza nekem s számlát (ilyen tételes, hogy miket csináéltm ert az SZTK fizeti) nem adott. Azóta már 3x voltam a héten nála s még 1x kell visszamennem és végleg kész. Elvileg fog kérni kb.3.000 Ft-ot mert fehérrel fogja tömni legközelebb ezt a gyökérkezelt fogat, de kérdésem, hogy van-e joga ennél többet kérni, mert nem itt az állandó lakcímem? Elvileg először azért látott el, mert sürgősségi volt, de azóta is azt az egy fogamat "szereli". Mindezt rendelési időben csinálja.2010. márc. 31. 18:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!