Szerintetek megkérdezzem a doktornőt, hogy esetleg fogív tágítót kapok-e? Vagy hogy nem kell-e nekem?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, nagyon kicsi a szám belül, akkora mint egy kisgyereké, nem nőtt meg. Szeretnék szép, széles mosolyt. A fogszabályzó már rajt van a fogaimon úgy egy éve. Mindig egyre szűkebb gumit rak fel a fogorvosom, és az húzza össze a fogaim. (csak alulra rakott kettő gyűrűt, mert mindig leestek ahogy ettem..volt hogy nem találtam a brekettet, és nem akarta visszarakni, mert hogy drága..)Egyiken most tényleg nincs fenn hátul brekett, mert azt mondta ő haladni akar, úgyhogy nem rakja fel. Megmondom őszintén kicsit zavart, mert az előző fogorvosom precízebb volt, meg ő minden alkalommal kifehérítette, stb.. Vele csak az volt a gond, hogy túl hamar levette sajnos. Na, ebbe belenyugodtam. Igazából jó fogorvos ő is. Csak más.. Na most a lényeg, hogy nincsenek felül gyűrűk, úgyhogy abból sejtem, hogy nem akart nekem felrakni fog ív szélesítőt "szöcske" vagy hogy is hívják.. Csak onnan tudom ezeket, mert már volt egyszer fogszabályzóm teljesen másképp csinálták, hátul kellett meghúzni, hogy rendezze a fogaim, és akkor kaptam szöcskét is egy időre. Csak visszagörbültek. Most van másodszor. Én örülök, hogy nem haladunk olyan gyorsan, legalább biztos ami biztos nem görbül majd vissza. Szerintetek megkérdezzem a doktornőt, hogy esetleg fogív tágítót kapok-e? Vagy hogy nem kell-e nekem?2016. febr. 20. 16:02
1/1 anonim válasza:
Kérdezd, de szerintem már nem kapsz. Viszont ha lekerül a fogszabályzód, lelkiismeretesen hordd a retenciós készüléket, különben megint visszagörbülnek a fogaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!