Milyen tapasztaltaitok vannak a 15-ik kerületi sztk szájsebészetéről, orvosairól?
Figyelt kérdés
Első sorban foghúzásra mennék, később implantátum felhelyezést szeretnék. Néhányan említették hogy az sztk ingyenes kezelései nem mindig a legjobbak.(kapkodnak, nem figyelnek annyira oda...) Nekem az egyetlen nem túl pozitív tapasztalatom 2 éve volt mikor a főorvos a törött fogamat húzta volna ki, de egy magándoki megmentette2016. febr. 16. 12:22
1/1 anonim válasza:
Szia, én a 15. ker Zsókavár rendelőt tudom (sztk), régi gyerekkori tömés kiesett, hát elmentem, hogy betömjék a helyét. Olyan ideget fúrt át (persze először érzéstelenítőt sem adott, mert ez kicsi tömés), hogy szájzárat kaptam utána. Viszont a Rákos úti az teljesen más, ott jó volt (csak kiderült nem oda tartozom, így nem is kezeltek). Úgy tudom, hogy a szájsebészet is ott van, úgyhogy az jó lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!