Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Swiss halley, milyen utazási...

Swiss halley, milyen utazási tapasztaltaitok vannak?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a swiss halley-s utazásról? Kaptunk egy ajándék lehetőséget egy ilyen swiss halley rendszeren bárhová utazni pár napra.....és érdekel, hogy utazott-e már így valaki? és hogy az utazás során voltak-e gondok, a foglalással stb......azt kaptad-e ami ígérve volt?
2014. máj. 29. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Hát nem tudom, ez egy olyan cég, amelyikre a kutyámat nem bíznám 5 percre sem, nem hogy a nyaralásomat tegyem tőlük függővé.

Olyan árakkal dolgozik, amiket talán még a lipótmezei beutaltak is megmosolyognak. Ez alatt azt értem, hogy bármelyik szálláskereső oldalon, de tényleg bármelyiken sokkal olcsóbban és sokkal jobb ajánlatokat találhatsz.

Ezen kívül ennek a cégnek van egy levakarhatatlan regisztrációs rendszere, ha egyszer feliratkoztál, az idők végezetéig küldik neked ezeket a "szuper" ajánlataikat.

Tehát hogy rövid és tömör legyek, egy szar az egész cég.

2014. máj. 29. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
30%

Kedves valaszolo,

Ne irj ilyet ha meg nem ismered a ceget. A parommal most vagyok egy Velence-cannes-monaco-verona korutazason a swisshalley-vel cca 250.000 ft + utikoltseg (autoval) lehet h soknak tunik az osszeg na de azert nem lepukkant helyekrol van szo.....

2014. júl. 21. 00:39
 3/4 anonim ***** válasza:
37%
A 250.000 kettonk szallasat fedezi nem pedig fejenkent annyi, es 3-4 csillagos hotelekrol van szo, nem panziokrol, szoval nyugodt szivvel ajanlom mindenkinek.
2014. júl. 21. 00:41
 4/4 Bogyovere válasza:
2017. márc. 19. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!