Az 5 napja gyökér kezelt fogam felett az íny mitől vörös és kissé duzzadt?
Figyelt kérdés
Az egyik régebben tömött fogam fájt nagyon és hétvégén az ügyeleten kötöttem ki, ahol gyökér kezelték és ideiglenes tömést kaptam. Jövőhét szerdára kaptam időpontot a fogorvosomhoz.
Fogam egyáltalán nem fáj, érzékeny se már. Viszont most vettem észre, hogy a ínyem, nem közvetlen a fogam felett, hanem kissé fentebb, vörös, picit duzzadt és érintésre fáj. Eleinte azt hittem, biztos a hatalmas érzéstelenítő helye fáj, de ez szerintem nem az. Nem zavaró egyébként, csak nem tudom mitől lehet, elmúlik e vagy rosszabbodhat szerdáig?
2016. febr. 11. 20:55
1/4 anonim válasza:
Be van gyulladva. Majd elmulik, ezert is kaptal ideiglenes tomest hogy pihenjen a fogad meg ha gennyezik akkor ki tudjon folyni.
2/4 A kérdező kommentje:
Most, hogy picit jobban szemügyre vettem, telefon vakujával nézem, látok egy kis apró fehér hólyagot, ami nekem már volt máskor is a számba, aftának nevezik. Akkor lehet csak ezt érzem kellemetlennek. Annak meg nem hiszem, hogy van köze gyulladáshoz.
2016. febr. 11. 21:29
3/4 anonim válasza:
Öblögess Phlogosollal, de az is lehet, hogy ki kellene venni az ideiglenes tömést és még tisztítani a gyökeret.
4/4 anonim válasza:
Szerintem az nem afta, hanem a gyökér felett van gennyzacskó. Nekem pár napig nyitva hagyták a fogat, hogy tisztuljon, gyógyuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!