Gyökérkezelt, letört fog?
Figyelt kérdés
Helló, van egy fogam ami 2 éve gyökérkezelve lett. Tömött is volt, a lényeg, hogy nagyjából 1 éve letört szépen és a megmaradt fog felület ami valós fog volt olyan 25-30% maradt. A doki ezen "maradvány" köré épített nekem tömésből fogat. A minap belülről letört belőle, és egy kisebb kráter keletkezett ott.
A kérdésem az lenne, hogy ezt még vissza tudja építeni megint tömésből?
2016. jan. 16. 12:09
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Kétszer felépítették. De harmadszorra már nem lehetett. Akkor kihúzták.
Ez nagyon egyéni, nagyon függ attól, hogy pontosan honnan tört le, milyen állapotban van a fogad.
2/3 anonim válasza:
Esetleg koronával meg lehet oldani, de az is lehet, hogy húzni kell, majd a fogorvos eldönti ha megnézte.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Húzás nem hiszem, hogy lenne belőle, mert mikor építette ezt a fogam akkor mondta, hogy később kellene majd rá korona (csak ugye jelenleg nekem ez drága). Ami pedig most letört, az a tömés egy darabja volt.
2016. jan. 17. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!