Milyen a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Milyen szînű gumik vannak rá stb... Mindent írjatok le lêgyszi.Azért kell mert a felső fogaim(első2)nem ér le az alsóhoz.szerintetek éjszakai kellesz?
13L
2016. febr. 10. 22:02
1/2 anonim válasza:
Majd az orvos eldönti, hogy éjszakai vagy állandó, de szerintem állandót kapsz. A brekettek szine másodlagos
2/2 anonim válasza:
A bátyám barátnőjének is ugyanez volt a baja, bár neki éjszakai volt, mivel egyetemista. De az osztálytársamnak nappali van pl.
A gumik színe fog a legkevésbé érdekelni. Mint fogszabályzós, engem kezdetben, amikor még nem volt fogszabályzóm nem ez érdekelt. Mondjuk mindenki más. De mindenféle szín van, bár ez is fogszabályzó függő. Nekem van, hogy dupla gumit raknak, hogy erősebben húzza a fogaimat, de abból pl. az én fogorvosomnál nincsen olyan sok színválasztási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!