Fülfájás rossz fogtól?
Fájhat a fülem azért, mert van rossz fogam? Holnap megyek fogorvoshoz. Ha ezt mondom neki, akkor gyökér kezeli is?
Nem félek a fogorvostól.
Veletek történt már ilyen? Esetleg arcüreg fájását is okozhatja rossz fog? Néha fájdogál is a fog.
21 l
Kisugározhat a fájdalom a fülbe, de nem ettől függ hogy gyökérkezelik-e.
Az arcüreg alsó részébe belóghat foggyökér ami komoly gyulladást is okozhat.
Persze.
Én is ennyi vagyok, most jártam sokat fogorvoshoz, mindent rendbe tett. Gyökérkezelni akkor kell, ha már olyan mértéki a szuvasodás, lehet egy töméssel megúszod, ami nagyon jó lenne. Kérésre max húz, ha olyan a fog.
12 éves okozott egy rossz fog (hátsó alsó 6-os) nagyon erős fülfájást, konkrétan a nyakizmom is fájt tőle, beállt a nyakam egy nap alatt, csak féloldalasan tudtam tartani estére (mire a szüleim hazaértek) és a sürgősségin kötöttem ki este. Ott kaptam nagyon erős fájdalomcsillapítót, másnap fül-orr-gégésznél voltam és ott kaptam kenőcsöt is a fülemre, de attól a fogtól el is búcsúztam utána, a fogorvos először leskalpolta, de inkább kihúzták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!