Ha vannak rossz fogaim, de egy nap 3-4 alkalommal mosok fogat és szájvizet is használok azzal meg tudom akadályozni a szájszagot?
A rossz fogaim régóta megvannak,de a gyakori fogmosás és a szájvíz használat is hosszú ideje igaz rám.
Napközben nincs is gondom,de reggel rossz szájízzel ébredek,a szagot nem érzem,de gondolom büdös is lehet ilyenkor a leheletem.
Van rossz szájíz kellemetlen szag nélkül?
Mindent megteszek a fogaim megóvásáért csak fogorvoshoz nem vagyok hajlandó menni.Nagyon rossz tapasztalataim vannak korábbról és nem hiszek semmilyen kamu szövegnek,hogy semmi az egész.Az én tapasztalataim pont az ellenkezőjét bizonyítják.
Köszönöm a gyors válaszokat.Napi szinten vívódom ezzel a dilemmával,próbálom meggyőzni magam,de csak nem sikerül.
Megnéztem egy rakat videót a neten kezelésekről,hogy legyőzzem a félelmem,de csak rosszabb lett.Az a sok hegyes szerszám és a kapkodó mozdulatok egy kicsit sem nyugtattak meg.
Ha csak tömésekről lenne szó már régen rászántam volna magam,de nálam sokkal komolyabb a probléma és nincs bizodalmam senkiben.Félek már a diagnózistól is,de tudom,hogy már nem sokáig halogathatom.
Az én fogsorom már soha nem lesz szép,csak legalább egészséges lehetne,de ahhoz még iszonyú sokat kell majd szenvednem.
Miféle többi?
Mondjuk,hogy felvágják a fogínyem,hogy vésnek,kalapálnak a számban.Ez talán nem elég ok a félelemre?
Hogy sok vér lesz meg hasonlók,ezektől félek.
A fájdalomtól nem.
A sok fogmosás felsértheti a fogzománcot, így még több gondod lehet. A beteg fogból bekerülhet a vérkeringésbe a baktérium így más eü problémáid is lehetnek.
Megfázást meglehet úszni orvos nélkül, szuvas fogak viszont nem fognak begyógyulni. 6 éves gyerekek kibírják a fogorvost, akkor te is kibírod. Gondolj arra, hogy milyen boldog és büszke leszel ha végre túl vagy rajta!
Átérzem a helyzeted :/
Nekem is vannak rossz fogaim,de az a sok rossz tapasztalat...már nem merek elmenni fogorvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!