Fogmosas utan 2 oraval realizaltam, hogy meg maradt egy keves cocacola zerom. Ez kb mennyire semlegesiti a fogmosast?
Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet, hogy kb 12 eves korom ota nem mostam fogat, sot meg azelott is eleg ritkasan. Aztan most megjott az eszen es elkezdtem ujra a fogmosast. (ekkora szubethez kepest csoda hogy viszobylag jo allapotuak a fogaim, csak annyi hogy minden egyes mosasnal tobb ver folyik az inyembol mint a stamford bridgei csatanal)
A kerdes csak annyi lenne, hogy az ilyenre nagyon figyeljek oda? Marmint hogy fogmosas utan semmi ivas, eves?
#Fognosas #inyverzes
2016. febr. 8. 22:01
1/2 anonim válasza:
Hát ha megkívántad idd meg,de aztán megint moss fogat.
Fogínyvérzés ellen:Paradontax
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi:) ez kb mennyi ido utan hat?
2016. febr. 8. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!