Ki kell műteni az egyik fogamat. Ez mennyire fájdalmas, kinek milyen tapasztalatai vannak?
Nekem a bölcsességfogamat műtötték ki, be ellett vágni az ínyemet, mert nem bújt elő a fog rendesen, mert rosszul nőtt. Hát, maga a műtét nem fájt, de nem hazudok, amint kiment az érzéstelenítő, majd besz-rtam, annyira fájt. Napokig alig tudtam enni, az első 1-2 napban én az ágyat nyomtam és nyöszörögtem, folyamatosan ki voltam ütve fájdalomcsillapítval.
A varratszedés sima ügy, az nem fáj.
Úristen...Köszönöm a gyors választ!:)
Ettől féltem, hogy amint elmúlik az érzéstelenítő hatása borzasztóan fog fájni...A tesómnak is ki kellett szedni a bölcsességfogát, de még kicsi voltam ezért nem nagyon emlékszem rá, csak az rémlik, hogy mennyire örült mikor először tudott normálisan enni:)
Köszönöm:)
Akkor majd feltankolok fájdalomcsillapítókból:) Egyszer volt egy fogam, ami két napon keresztül be volt gyulladva, az sem volt kellemes, de ez biztos durvább lesz... Jövő hét kedden megyek majd, addig még felkészítem magam rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!