Bolcsesseg fog ninek hany eves koraba jott ki? Illetve ki mennyit szenvedet vele? Mit tett?
Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 22:40
11/12 anonim válasza:
Nekem most nő, 22 vagyok. 1 kint van teljesen, 2 másik feltörőben van (nagyon ritkán fáj tompán az íny egy napig kb), ebből az egyik sarka már kint van. Járok rendszeresen dokihoz, fogínygyulladást kezelt, de nem mondott rájuk semmit. Egy őrlőt húzott, szépen egyben kijött, pedig letört a teteje, ez a korábbi fogaimra (2 nagyőrlő,sajnos tejfog után így jöttek ki régen, azóta a helyük sincs meg, úgy elrendeződtek :D ) is ez volt jellemző, hogy nem törik.
12/12 anonim válasza:
Igen :)
Evolúciós maradvány. Régen a tűz használata előtt keményebb ételeket ettünk, szélesebb állkapcsunk volt, több foggal.
Azóta kisebb lett az állkapcsunk de az utolsó örlő fogaink megmaradtak. A többségnek eleve úgy kezd nőni, hogy nyomja a többit. De ha kivételesen nem, akkor is tönkre fognak menni hamar.
De szinte mindig elkezdik tolni a többi a fogat ahogy nőnek, nekem is szerencsére ez volt :/ mivel nincs elég helyük.
Helyi érzéstelenítéssel egyáltalán nem fáj, jobban jársz ha akkor húzzák ki amíg nem okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!