Biztos, hogy műtétre szorul? Vízszintesen nő az alsó bölcsesség fogam az íny alatt, de nem fáj semmi bajom nincs vele pedig már kifejlődött .
Az orvos szerint műteni kéne ,de én nagyon félek .
Mit okozhat az íny alatt a fog ?
miért altatnák már el? helyi érzéstelenítésben csinálják.
egyébként érdemes hallgatni az orvosra, tudnak azok a fogak ott nagy galibát okozni
Hátha még elolvasod a válaszomat...?
Nem vették ki végül, mert annyira elvékonyodott az állkapcsomban a csont, hogy szabadon futnak az idegek benne.
Kiszedték az egyik fogamat, ami teljesen elhalt, a másikat megpróbáljuk megmenteni.
A kivett fogam helyén gézcsíkkal elkezdték a cisztát szűkíteni, ezt 2 héten keresztül cserélték minden nap.
Nemrégen kaptam meg a gézcsík helyett egy szűkítőt amit én tisztogatok napon. Havonta vagy panasz esetén kontroll. Fél évig várunk a csontosodásra, hogy az idegeket elfedje a csont és visszatérünk a további teendőkre. Veled mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!