Lyukas bölcsesség fog, húzni kell. Fájni fog?
Már egy pár éve lyukas a bal felső bölcsesség fogam, de sosem foglalkoztam vele, mert nem fájt. Nyáron más probléma miatt voltam orvosnál, ő mondta, hogy húzni kell, nem tudja betömni, csak ha szét vágja a számat belülről. A következő időpontra nem tudtam elmenni, azóta is csak néha fáj de szinte alig, így nem foglalkoztam vele.
Ma viszont letört a fele a fogamnak. Tehát kénytelen leszek elmenni.
Viszont rettegek a fájdalomtól, és hogy így letört belőle nehezebben tudja majd kihúzni, és jobban fog fájni.Már az is eszembe jutott, hogy altatásban kérem.
Vélemény?
(most sem fáj, csak zavar)
Valószínűleg halott már az a fog, legalábbis ha letört, akkor valószínűleg fájdalmat éreznél.
Kapsz érzéstelenítőt, és kihúzzák. A felsőkkel mindig könnyebb, mint az alsókkal. Utána néhány napig még nehezebben nyitod a szádat, érzékeny lesz a helye, óvatosan kell enni - két-három hét múlva pedig elfelejted az egészet.
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Nagyon sokat segítettetek! :)
És kedves második: Akkor egy cipőben járunk, mert az én fájdalom küszöböm is a béka seggébe alatt van, illetve rettegek a fogorvostól. Ezért gondoltam altatásra :D
Nekem több mint 2/3-a hiányzott a fogam felső részének(bölcsesség)ott a ínyig le volt már amortizálódva.
Semmi extra nem volt,a doki simán kihúzta egyben.Nem fájt,mindössze egy kellementlen "ropogást" éreztem.Ne halogasd sokáig,annak a fognak már úgyis annyi,mielőbb szabadulj meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!