Létezik olyan h valakinek nem nőnek ki a bölcsesség fogai?
Igen, létezik, Sőt olyan is előfordul hogy Öregkorban, vagy középkorban jön ki. Egyszer hallottam olyat is hogy valaki már elvesztette a fogait és a kivehető protézis alatt nőtt ki.
Ha nincs meg a fogcsírád nem lesz bölcsességfogad. ŐSzintén szólva nagy mázlista akinek nincs.
Nekem a fogorvos megmondta még kisiskolás koromban, fogröntgen után (fogszabi miatt) hogy felül soha nem lesz, alul meg olyan "mélyen van" hogy lehet ki sem fog jönni. Ettől függetlenül a jobb alsó 21 évesen kezdett (pár hónapja) kijönni, már a fele kint van. :D Mondtam is ma anyámnak, hogy bölcsnek érzem magam, de nem vette a poént.
Egyébként van, hogy egyáltalán nincs - röntgenen megmondják, de olyan is, hogy van, de nem nő ki, vagy nagyon késön, 30 fölött de akár 40-50 évesen.
Köszönöm a válaszokat :)
Pár hete már fájdogál az ínnyem és meg is van dagadva azon a helyen ahol a bölcsesség fognak kellene kinőnie. Voltam vele dokinál és azt mondta h semmi baja nincs, de ennek ellenére még mindig fenn áll a probléma. Másik dokihoz meg csak a jövő héten tudok elmenni. Fogalmam sincs h miért fáj, gondoltam a bölcsesség fogra de a doki azt mondta h szerinte nem az. Valaki tud segíteni h ez mi lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!