Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy bírjam ki ezt a sok...

Hogy bírjam ki ezt a sok időt? Már nagyon várom hogy fogszabályzóm legyen *-*

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és ma voltunk fogszabályozós Dokinál.

Nagyon kedves volt,viszont időpontot április 13-ra adott (2016) .olyan sok idő..és én már nagyon várom

Egyébként nem csúnyák a fogaim csak fent elég nagy "lyuk" van a fogam között(elöl) meg itt ott vannak rések ,meg van egy kis műtét: (ami miatt kialakult az a lyuk is a fogam közt):ajakfék eltávolítás :D (túlzottan le van nőve az a valami és azt ketté vágják vagy valami ilyesmi)ettől tartok valamennyire :/ de nem lesz nagy cucc :) ezt lehet a fogszabályzó előtt elvégezni vagy akkor amikor már fennt van a készülék. Valószínüleg előtte fogjuk mivel az úgy praktikusabb :) De ez azért kell mivel ha ott marad akkor a fogszabi összehúzza és ha leszedik(a fogszabit) akkor megint széttolja a fogaimat...ha meg nincs ott akkor marad úgy ahogy megcsinálja a fogszabi :) .És ügye áprilisban van a mintavétel (13-án)aki tapasztalt az elmondja részletesen hogy mit is csinálnak? Meg hogy ő hogy élte meg? Aztán gondolom áprilisban rakják fel a fogszabit(alsó -felsőt kapok) Láttam már vidit de elmondjátok hogy nektek hogy zajlott?stb.kiváncsi vagyok ,pedig mar rengeteg kérdést olvastam és szinte mindenki ugyanazt mondja de akkor is mindenkinek más valahol :)

Bocsi hogy ennyit írok már a kezem is fáj :D de olyan jó.Ja meg van valami olyan is hogy nem igy nyelek hogy a nyelvem felfelé tolom hanem előre .ezért el kell menni 2-3 alkalommal logopédushoz hogy tudjak nyelni :D ez olyan furin hangzik de minden kicsi sokra megy :) (beszélni tudok méghozzá jó sokat) ;) meg még nem jól zár az egyik oldalon az állkapcsom vagy mi az :D hát azért van egy jó pár hiba de inkább olyanok ani szemmel nem látható :) csak a rés látszódik....Ám nektek nagyon fájt utána ?miket ettetek?hogyan mostátok?használtatok valami szájvizet? Bocsi a sok kérdésért.Már ezzel mindenkinek az agyára megyek folyton erről beszélek mert már nagyon várom :) az interneten egész nap fogas dolgokat nézek ,mindent kiderítek! :D (én már rájöttem hogy olyan vagyok hogy mindig van egy témám és folyton arról beszélek :D mindenki már megőrül de engem annyira érdekel*-*!...) Ja és nekem fém lesz és a tappancskák egyszínüek lesznek ha lehet színeset.és olyat mikor lehet kérni ?és attól drágább lesz?ti milyen színeket ajánlotok?én fehéret szeretnék ha lehet csak attól félek hogy nagyon elüt és sárgának látszódik majd tőle a fogam.Mindenki azt mondja hogy tulzásba viszem ezt az egészet :D szerintem is de én ilyen vagyok :D Ja és kb. Másfél-két évig lesz rajtam és ez után északai fogszabályzó :D amit tuti hordani fogok hogy úgymaradjanak a fogaim :) nagyon várom. Már egy visszaszámláló naptárat is készítettem(85 nap a mával együtt ....olyan sok) Viszont megéri :) Egy videót is készítettem a mostani fogamról meg hogy milyen a hangom mert ki tudja lehet hogy eleinte amíg nem szokom meg más lesz egy kicsot a hangom ám azt az éjszakait meddig kell majd hordani(este)? Köszi hogy elolvastátok ezt a sok sort ,bocsi nagyon érdekel ez most légyszi válaszoljatok!!! Köszii (Teljes történet) Pls. Köki

2016. jan. 15. 21:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szia.köszi a választ ;) én szerintem olyan színű gumit fogok választani ami hasonlít a szám színéhez.de az tuti hogy mindig más lesz 😉 tök jó hogy így lehet cserélgetni 😊majd néha énis egyeztetek a barátnőmmel.(mert neki is lesz állítólag)😃ám van vibered? mert szerintem ott kicsit könnyebb lenne beszélni(nem nagyon szeretek "idegenekkel barátkozni" de már kicsit ismerlek)am ha privibe elkuldod (persze ha akarod és ha nem problem)a számod ha van vivered?ha itt kell beszelni az se baj 😀előre is köszi.már annyira várom 😊"csak"83 nap mintavételig💬te használsz szájvizet? Es ételmaradékok nem maradnak ott a fogszabályzóban? Ám szerintem még menő is a fogszabályzó bár senki nem hordja csak azért merthogy "menő" 😁elég sok embertől hallom azt hogy már aliga várja hogy leszedjék,és hogy ne várjam.de én akkor is várom :D már akkora a rés hogy egy ticctacc is átfér rajta ha egy kicsit szopogatom.😝 egy csomó ismerősom mondja azt hogy nem néz ki gázul stb.de engem zavar :D és már nagyon örülök hogy lesz végre.ám amikor felteszik akkor kb. Mennyit fekszel ott?köszi előre :)
2016. jan. 17. 15:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nem használok szájvizet :), nem mondták hogy kéne. Az étel maradék bennmarad,ugyanúgy mint mikor nem volt fogszabályzóm.nem tudom mennyire értesz ezekhez,de van egy olyan "készülék"ami úgy néz ki,mint egy szempillaspirál keféje,és azzal ki lehet "turkálni".nekem ilyen nincs,mert nem találtam boltban,de nyugodtan ki lehet szedni kézzel,nyelvvel,vagy fogpiszkálóval☺ nekem az egész folyamat kb 30perc volt,de hamar elrepült.pont ahogy feküdtem ott volt egy óra és néztem hogy milyen gyorsan megy az idő :) amúgy mielőtt felteszik, egyél sokat, de szerintem ezt mondani fogják :) ja és nekem volt egy ilyen anyag, amit rákentek a fogamra,olyan savanyú volt,hogy bekönnyeztem, szóval erre is készülj fel😣 Holnap vagy holnapután elküldöm üzibe a számom, facebookod nincs?😊 üdv☺
2016. jan. 17. 22:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyébként a két első fogam közt nekem kb

3 milliméter van,szóval nem nagy,engem nem is zavar, meg a többiek is azt mondták, hogy jól áll meg "szexepil",de azért mégis mindenkin szebb a tökéletes fogsor😊

2016. jan. 17. 22:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia.bocsi hogy nem irtam :( igen van facebookom.elkuldom a nevem privibe ;) es nyugodtan jelolj be :)(am azert nem irtam mert anyum elvette a telim par rossz jegy miatt.megegyszer bocsii
2016. jan. 19. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!