Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Választhatok hogy éjszakai...

Választhatok hogy éjszakai vagy állandó fogszabályzóm legyen?

Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem igazán, az éjszakait általában akkor adják, ha állandót még nem kaphatsz. De inkább tedd fel az állandót, megéri. Ne foglalkozz azzal ha a 11 éves osztálytársaid kiröhögnek, mert 1 év alatt olyan szabályos fogsort csinál neked, mint amilyen a Colgate reklámokban van.
2015. jan. 27. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem választás kérdése. De ne rettentsen el, a ragasztott gyorsabb is és relatív kényelmesebb is, mint az éjszakai. Sokkal célravezetőbb.
2015. jan. 27. 15:57
 3/3 Purple Girl válasza:
Nos, nekem volt éjszakai is. Este beragtam, nehezen tudtam elaludni, mert nyomott. Nem tudtam se nyelni, se inni, se enni, és beszélni sem. Én meg ugye éjjelente szoktam inni. És reggel arra kelek fel hogy nincs a számban, és az ágy túlsó oldalába van. Kb. Fél éve rögzített fogszabályzóm van, és nem bántam meg. Szóval ha engem kérdezel, rögzített.
2019. aug. 27. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!