Foghuzas utani dolgokrol kerdeznek. Segitenetek?
Figyelt kérdés
Szoval ketto fogamat huztak, az also allkapocsbol. (a szem fog mellettit azt hiszem az kisorlo vagy nem tudom.)Es eleg nagy gyokeruek a fogaim, az orvos meg is jegyezte.A lenyeg az, hogy a jobb oldalit kedden, a balt pedig csitortokon huztak.. (Multheten..) De meg mindig nagyon faj a helye, minden reggel befajdalomcsillapolitozva megyek iskolaba. Meddig fog fajni kb.? Es ha esze, mindig bele megy a lyukacskaba, ezzel mit tudok csinalni? Piszkalgassam ki? Nem tudom.. Akarmilyen ertelmes tanacsot es valaszt szivesen fogadok. Koszonom elore is2016. jan. 11. 15:50
1/2 anonim válasza:
Ha kihúzták a fogad vérdugó képződött rajta, és nem szabadna semmilyen lyuknak lenni. Egyébként meg ha magára a vérdugóra megy ételmaradék az nem gond. Igen gyorsan gyógyulnak ezek a sebek. Nekem nem sokáig fájt a helye. De ez lehet egyéni dolog. Ha nem tört bele egy darab, akkor nem lesz gond.
2/2 anonim válasza:
A kihúzott fog nem fáj. A helye sem. Akkor sem, ha nagy gyökereid vannak.
Menj vissza a fogorvoshoz, mert valami begyulladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!