Sos! Nagyon rossz allapotban vannak a fogaim. Nem birom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 ki van huzva, egy szinte a gyokereig beletort, azt most megyek majd kihuzatni es vacsora kozben az egyik fogam (amivel eddig semmi problemam nem volt, vagyis nem vettem eszre) szinte kettetort. Most mar konkretan itt sirok, mert 16 eves vagyok es igaz hatso fogak, de annyira rossz erzes, hogy mar a szamat is alig merem kinyitni. Apolom rendesen napi 2-3x megmosom es most mar egy ideje az edessegekkel is lealltam. De akkor miert? Nagyon draga a potlasa, egyszer talan, de most meg nem tudom megcsinaltatni. Ez nagyon gaz szerintetek? Mit csinaljak, hogy ne romoljanak tovabb?, lehet genetika?2016. jan. 10. 01:11
1/7 A kérdező kommentje:
Felul a hatos fogaim alul a hatos es a hetes
2016. jan. 10. 01:13
2/7 anonim válasza:
Csinálhatsz bármit, de csak orvos fogja tudni rendbe rakni. Mivel még kiskorú vagy ingyen megcsinálják, csak el kell menni. Hiába mosod, ez már annyira elromlott, hogy muszáj kezelni. Ma már legnagyobb gondokat is megoldanak, csak fontos, hogy kezeltesd magad. Tehát holnap kérdezd meg hová tartozol foglalj időpontot és menj el a kezelésekre. Nem olyan nehéz ez.
3/7 A kérdező kommentje:
De, nagyon nehez! Az iskolafogaszaton kezeltetettem ket fogam, mindkettonek huzas lett a vege. Egyet "rendbetettek" mondvan, hogy azzal nyugodtan lehetek, fel ev mulva mar semmi nem volt belole. Elmentem magamfogorvoshoz, o rendbetette a tobbi rossz fogam, azzal azota nincs gondom, de nagyon draga volt. Fogpotlast nem csinalnak ingyen sehol.
2016. jan. 10. 14:46
4/7 anonim válasza:
Nekem amikor letört pótolták. Szerintem menj vissza, ha húzni akar ne hagyd magad.
Szüleid nem tudnak elvinni máshová? A rossz fogak rengeteg gondot okoznak, tényleg jó lenne ha megcsinálnák.
5/7 anonim válasza:
Menj el a háziorvosodhoz, és beszélj vele, mondd, hogy utaljon be valami központba, ne a helyi kontár iskolaorvoshoz. Nem azt mondom, hogy a Klinikákra, de valami nagyobb, jobb helyre, ahol értenek is hozzá, és nem csak huzigálnak. TB-re azért nagyon sok mindent meg kell csinálni. Ha az iskolában van olyan tanár vagy családsegítő, akivel jó a viszonyod, megkérdezheted, hogy nem tud-e valamilyen alapítványt, ami fogászati kezeléseket támogat, illetve a neten te is keresgélhetsz.
6/7 anonim válasza:
Szia végül mi lett veled? :/ :) (nekem is rossz állapotban vannak a fogaim) 17/L
7/7 A kérdező kommentje:
Szia! Kihúzták meg 2 fogam szóval összesen 4 húzott fogam van. És egy párat fel kellett építeni /be kellett tömni. Jelenleg teljesen rendben vannak , remélem sokáig így marad
2017. jan. 31. 03:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!