Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valakit kezelt a fogorvos...

Valakit kezelt a fogorvos bódítással? Éber szedáció?

Figyelt kérdés
Nem szeretném magam altatni,de most nem elég az érzéstelenítő. Érdekelne bárkinek a véleménye akit kezeltek így, hogy mennyire fájt az érzéstelenítős kezeléshez képest illetve kibirhatóbb volt-e, vármi vélemény, kééééérlek

2016. jan. 4. 00:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Én csak szerettem volna, de a doki nem ajánlotta, mert a gyökérkezelés több, gyakori részből áll, 20percekből állt a 3 kezelés. A végső tömés 10perc volt + 5 az injekció miatti várakozás.

Helyette mindenhez adott érzéstelenítőt + 1 szem nyugtatót kellett bevennem mielőtt elindultam hozzá,a töméshez kevesebbet amúgy, de adott injekciót! Azzal nagyon jól bírtam, pedig nagyon rossz beteg vagyok, kb letörtem a saját kezeimet úgy szorítottam amit értem :S

Ez attól függ mit fog csinálni. Mert én pl azért akartam hogy többet tudjon egyszerre megcsinálni, de nem is tudta volna, mert pl fogkőleszedés és húzás együtt kizárt volt nálam a fertőzésveszély miatt.

Bölcsességfognál érdemes, tesóm akkor kapott ilyet, mert szétszakadt az ínye és bevitték a szájsebészetre, nagyon megijedt, nem bírt volna nyugton maradni.

2016. jan. 4. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Engem igen. Semennyire nem fájt, és nem emlékszem semmire. Az egész egy pillanatnak tűnt, és nem hittem el, hogy végeztünk, amikor szólt, hogy kész.
2016. jan. 5. 10:09
 3/10 A kérdező kommentje:

A gyökérkezelés nem vészes, de ha egyszerre több fogat szeretnél, akkor ajánlom Pesten a Fehérgyöngy magánklinikát, ott 20.000 Ft egy óra altatás... Legjobb kezelés a világon. :) viszont nekem az a bajom, hogy nem elég hogy hypohonder vagyok, de most voltam panoráma röntgenen és be vannak gyulladva a fogam gyökerei. Ráadásul vagy gennyel vag vérrel de meg van telve. Ezért valahogy éber állapotban nem akarom érezni ami benne van és tudni sem róla,viszont altatni ezért szerintem sok.:D

Kedves második, köszönöm! Milyen kezelésed volt bódítással?

2016. jan. 5. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Foghúzás.
2016. jan. 5. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezt jó tudni! :) Bölcsesség fogakkal még nem tudom mi lesz, lesznek-e, akkor ezt fogom választani, köszi! :)

Most túléltem egy húzást, egy gyökérkezelést (ez 3 alkalom volt) egy fogkőleszedést és még lesz 3 ilyen pici leszedés. Nagyon féltem, de kibírtam, tehát csak hosszas folyamatokra vállalnám be, pl ha lesz bölcsességfog dolog.

2016. jan. 5. 16:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha 20.000 ft az altatás, nekem az kicsit gyanús, h az anaesthesiologus csak ennyit kérjen el, hisz maga procedúra igen nagy kockázatokkal jár. Sajnos nagyon megviseli a szervezetet, érdemesebb inkább 1db xanaxot bevenni, annak semmilyen káros hatása nincs a szervezetre. Amúgy meg minden érzéstelenítésben történik, nincs miért aggódni, ma már igen hamar felszívódó lidocain mentes érzéstelenítőket alkalmaznak legtöbb fogászaton. :)
2016. jan. 5. 19:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Böocsességfogra tényleg megérné, akkor én is kipróbálom. Metzker Viki is odajár, miatta találtam én is rá. Azért ne gyanakodj mert az a fogászat "altatásos fogászat" tehát naponta 4-5-6 páciens altatással kéri a kezelést, így megéri a dokinak, a fogorvos meg nem azon keresi a hasznát. Ha altatás akkor mindenképp a Fehérgyöngy. Kicsit drágább a kezelés de annyira jó is. Nézz utána neten, a weboldalán vannak youtubos vélemények. Érdemes megnézni. De ennek örülök hogy nem csak én rettegekek a fogorvostól :D én fehérvári vagyok itt van egy iszonyat jó fogorvos, a gyzkérkezelést kifejezetttrn szeretem nála. A fogkő leszedés nem fájt? Gondolkozom én is rajta mert muszáj.. :D nekem most fognak húzni bódítással de annyira parázok ajj....
2016. jan. 7. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
6 : Igen, a kezeséles kerülnek 10x-esébe, mint máshol, így jön ki. Nekem telefonban azt mondta, 10E a kezelés, 20 az altatás, de mikor odamentem, egy 140 000 Ft-os árajánlatot tolt elém ugyanerre.
2019. máj. 19. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:
2: Hol csináltattad és mennyi volt az ára?
2019. máj. 19. 22:00
 10/10 Sssaszem ***** válasza:
Ajánlom még a Nádor Dental fogászatot is, ahol lehetőség van az éber szedációs altatást. Ezen a címen érhetőek el: 1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
2020. jún. 21. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!