Mi a véleményetek Dr. Kósa Zoltán fogorvosról? (Nagykőrös) Nagyon fontos!
Tisztelettel
Bár elnézve a dátumot . . .
Lehet, picit későn jutottam ide a válaszommal.
Nos Kedves Kérdező, röviden írok tapasztalataimról. Nem mellékesen Dr
Kósa Zoltán személyes ismerősöm, és fogorvosom lett míg Nagykőrösön laktam.
. . . volt egy bölcseség fogam, melyet az akkori - helyi forvosguru, szaktekintély megállapítása alapján komoly szájsebészeti eljárással lehet eltávolítani. De nagyon kellemetlen lesz, mondta ő.
Egy másik - szintén szakmai tekintély ' is teljesen hasonlóan vélekedett.
Zsuzsika, aki anno épp Zolika segítsége volt a rendelésen, bátran biztatott " gyere el, Zolika biztosan megoldja "
Természetesen elmentem, s láss csodát Ő valóban 59 perc alatt eltávolította a legkisebb fájdalom nélkül.
Ráadásul emberileg is nagyon barátságos, kedves volt hozzám.
Erre fölbátorodtam és egy teljes szervízre bejelentkeztem a magánrendelőjébe. Mindég pontosan, korrekten és lelkiismeretesen dolgozott.
Emlékeim szerint kb 2 hónap alatt minden javítandó fogamat tökéletesen rendbe tett.
- nem kell nagy munkákra gondolni, tömésekről volt szó -
Nos, én bátran merem ajánlani Őt.
Kedves, Barátságos és lelkiismeretes. S mint a fenti történetből is kiderülhet, nem ismer lehetetlent . . .
Baráti üdvözlettel
Kóra Sándor
- az eset óta / kb. 15 éve / nem találkoztam vele, mivel már rég nem nagykőrösön lakom . őszintén kívánom Neki és Neked, hogy jó egészségben tudjon fogadni a rendelésén -
Üdvözletem!
Köszönöm szépen hosszú és hasznos válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!