Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tudok ez ellen tenni?

Mit tudok ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kilyukadt egy fogam, ami miatt elmentem fogorvoshoz, azelőtt kb. 7-8 évig nem is voltam, mert nem volt baj a fogaimmal. A fogaim kicsit sárgásak voltak és volt az első 4 fogamon fent valami pötty. Pontosabban pöttyök, barna színűek. Mikor a fogorvos végzett a fogaimmal, mindet betömte stb. akkor lefehérítette őket, nagyon szépek voltak, azóta is rendszeresen mosom őket naponta 2-szer, és (lesz fogszabályzóm is, a fogorvos tanácsára) olyan 2hete újra kezd ilyen pöttyös lenni a fogam. Egyenlőre még fehérek, de nem tudom mitől van ez a barna pötty, hisz' mosom rendszeresen. Nem sokára újra fogok menni hozzá, mert az egyik hátsó fogam érzékeny a hidegre, és a fogszabályzó alatt nem lehet a fogakat babrálni ugyebár, majd megkérem hogy akkor is csinálja meg őket, viszont ez nem tudom mitől lehet, ellehet esetleg tüntetni simán fogmosással is, valami speciális fogkrémmel? 2tubus Signal White Now fogkrémet elhasználtam, már csak sima Colgatet használok. 14/F
2010. márc. 25. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a tuti ha megkérdzed a fogorvosod
2010. márc. 25. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez lehet fogkő,és a doki le tudja szedni.Nem tudom mitől van.Van akinek egyáltalán nincs, van aki meg állandóan szedeti.Fontos leszedetni, mert szuvasodni kezdhet alatta a fog.Simán fogkrémmel nem tudod leszedni.
2010. márc. 25. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Elmex - ha gondolod kérdezd meg róla a dokidat is, nem hiszem hogy ellenezné, sőt.
2010. márc. 25. 15:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. márc. 25. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!