Ebben a hónapban kapok állandó fogszabályzót. Ebben kérnék segítséget, hogy Milyen lesz, Mit várjak?
Mit ehetek?
Mit ihatok?
Mivel mossam?
Ilyenek!
Nekem 8napig tartott a fajdalom..nagyon gyengenek ereztem a fogaimat .
Amikor feltettek meg nem ..1.nap csak nem tudtam enni es vicces volt h nem tudtam osszezarni a szamat es nyitott szajjal "eltem":DD en rendes fogkefevel mosom,utana ilyen kis fogkevel mindenhol "utantisztitom" a fogaimat
Inni szerintem barmit :) enni meg ugye amig faj nem is tudsz mast ,csak pepeset,de miutan mar nem faj te valogatod meg h mit vallasz be :)
En pl mar kukoricaztam is ,pedig nem lenne szabad,de semmi sem tortent:)
Enni, ahogy leírták már bármit ehetsz. Én az első nap babakaját ettem, na meg persze levest. Nekem duplán fájt mert a két 4es fogamat felül kihúzták. Leakart szakadni a fejem; fájdalomcsillapítóval éltem túl az első 3 napot. Pépeset talán addig ettem csak. Én utána akármennyire is fájt, erőltettem. Inni bármit ihatsz, nem befolyásol semmiben. Ha kihúzzák a fogad tejeset nem ehetsz/ihatsz.
Én mióta fent van sima fogkefével mosom, illetve kisfogkefével a brekettek között, a végén pedig fogselymet és szájvizet használok. Nekem javasolták a szájzuhanyt, de eddig még sosem vott rá a lélek, hogy megvegyem magamnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!