Késő már a fáradozás?
Amikor 2015-ben és 2014-ben voltunk fogászaton a sulival,akkor fogszabályzót javasoltak,én pedig rettegek ettől a dologtól.Azon kívül hogy mindenki csúfolna(még bőrbetegségem is van)és le se szakadnának rólam,azon kívül teljes békében élek a tudattal.
Olyan egy hónapja mosni is kezdtem a fogaimat,kevés eredménnyel.Egy nap 2x,3x,4x...A fogaim még mindig ugyanolyan csúnyák,sárgák...
Szerintetek?
Megúszhatom ha sokáig csinálom,vagy szaladjak a fogorvoshoz?
Csúnyán is nőnek.
Azért írtak fel fogszabályzót.
Én csak javítani szeretnék rajta ezzel.
A fogszabályzót gondold át. Én is anno mondtam, hogy nem kell, így felnőtt fejjel, pedig több százezer Ft kell fizetnem érte. Az hagyjám, hogy ocsmány a fogam, de a túlharapásom miatt muszáj volt fogszabályzót kapnom, mert migrént okozott.
Manapság nem hiszem, hogy ciki lenne, rengeteg tininek van fogszabályzója. Nem hiszem, hogy csúfolnának, ha igen akkor meg mi van, inkább éled le az életedet úgy, hogy ki sem mered nyitni a szád, mert csámpásak a fogaid? Gondold át a dolgot.
2.válaszoló:
Dehogynem.
Csak kevésszer;2x,3x.
Mellesleg ekcéma.
Az a durvább fajta.
3.válaszoló:
Köszönöm. :)
Akkor meg indulok a fogashoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!