Fogszabályzóm van 3 napja, és úgy látom az első két fogam között egy kisebb rés keletkezett, azaz kezd foghíjas lenni ott. Ez normális?
ez elég rémisztő nekem, ugyanis a fogaim szabályosak, más okból kellett felrakni a fogszabit. de miért van ez, hogy kezd egy rés kialakulni ott?:s
köszönöm a válaszokat!
igen
De ha szabályosak miért kellett fogsz.?
Nagyob köszi mindenkinek! Utolsó: a hasonló problémát arra írod, hogy réses szokott lenni a fogad, vagy hogy a szemfogadat kell lehúzatni ahogy nekem?
amúgy ha már ilyen tapasztalt emberek vesznek körül, ti mit szoktatok és hogyan enni, hogy a kaja zöme ne a fogszabi fölé ragadjon be meg oldalra, hanem próbáljuk megtartani a régi evési "élményt"? ez engem annyira zavar, és amíg eszek kb megszólalni sem merek mert teli lehet kajával a szám.:/
A szemfogamra gondoltam.:)
Amúgy én mindent ugyan úgy eszek, mint azelőtt, nem vonok meg magamtól semmit, amit szeretek. Ami meg beragad néha azt a nyelvemmel simán ki tudom úgymond piszkálni, engem ez sose zavart különösebben, nyilván nem szoktam ilyenkor teli szájjal vigyorogni másokra. Illetve még annyit tudsz tenni, hogy ahogy iszol, kiöblögeted a szádat, azzal is segítesz ezen a problémán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!