Arc78 kérdése:
Milyen érzés a foghúzás?
Figyelt kérdés
Fály amikor kihúzzák a fogam vagy milyen érzés. Nagyon félek tőle.2010. márc. 22. 17:58
11/17 anonim válasza:
Nekem egy fogamat húzták, de én sem éreztem semmit. Max az kellemetlen, hogy lefogta az asszisztens s fejem, amíg a doktornő próbálta kihúzni:D
12/17 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt!A bölcsifogamat húzták ki és semmit nem éreztem,mivel kaptam szurit elötte:)Úgyhogy bátorság!!;)
13/17 anonim válasza:
Nekem a 4 bölcsességfogamat húzták ki a fogszabályozás előtt. Egyik sem fájt, szinte semmit nem éreztem. Kb 10 másodperc kellett ahhoz, hogy 1 fog kint legyen. Mondta a dokim, hogy szedjek be fájdalomcsillapítót otthon, de nem volt rá szükség, mert utána sem fájt egyáltalán. Szerintem ha kifogsz 1 jó orvost, az meg tudja úgy csinálni, hogy ne rossz élmény legyen. Mielőtt megtaláltam a mostani dokimat, szó szerint rettegtem a fogorvosoktól (iskolafogászaton érzéstelenítő nélkül tömték be az egyik fogamat, és nagyon sz@r volt). Az jelenlegi orvosom viszont 1 angyal:) 1 évig hetente jártam hozzá tömésre, aztán amikor sor került a húzásokra, csak az első előtt féltem 1 kicsit, mert még soha nem húztak....
14/17 anonim válasza:
Nekem már volt 3 húzásom és az egyik sem fájt ! Én pl. egy töméstől jobban félek a hosszú és kellemetlen fúrás miatt, viszont a húzás megvan 10 másodperc alatt. Mire észbekapnál már kint is van a fog. Emiatt teljesen felesleges aggódnod.
15/17 anonim válasza:
De jó nektek. Nekem 1 húzás minimum 1 óra. :(
Hatalmas kampós gyökereim vannak...
16/17 anonim válasza:
03-22 23:57
Egy évig hetente jártál tömésre?
Hány fogad van neked? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!