Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van egy szuvas fogam amiből...

Van egy szuvas fogam amiből már csak a fele van meg es a nyelvem belefér. Ha elmegyek a fogorvoshoz az mit fog csinálni 14/f?

Figyelt kérdés
Mennyire fog fájni? Milyen hosszú lesz? Persze olvasgattam ezután de azok 4 5 6 évesek voltak.
2015. dec. 7. 21:42
 1/7 A kérdező kommentje:
Most kezdett el fájni mint a bolond amikor egy ropi darab belement es ráharaptam. Azelőtt nem fájt.
2015. dec. 7. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el fogdokihoz, mert lehet, hogy nem is csak egy szuvas fogad van. Ma már annyira kíméletes egy fogorvosi kezelés, hogy meg sem érzed, egy tömést meg pláne nem. Nem tudom, merre laksz, de fiatal orvost keress, ne valami ezer éves vén öreget, mert azok a barbárok. A fiatal orvosok nagyon jól dolgoznak, semmit nem fogsz érezni. Lehet van fogköved is, ami pl. a szájszagot okozza, szépen lepolírozza a fogaidat a kezelés végén, egészséges és szép fehér fogaid lesznek nulla szájszaggal. Egy rossz fogtól marha büdös is ám a száj.
2015. dec. 7. 21:55
 3/7 A kérdező kommentje:
A fogam megmarad?? Tényleg elég kevés maradt belőlle.
2015. dec. 7. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Itt válaszolok, közben olvastam az üzenetedet is. Ma már nagyon profi töméseket csinálnak, nekem is volt olyan fogam, amiből már alig maradt valami, mégis hófehér töméssel tökéletesre megcsinálták. Van még egy megoldás, koronának hívják, ez egy fogpótló eljárás, amikor már annyira kevés van meg az eredeti fogból, hogy nem lehet másképp megoldani. Sajnos nem tudom, hogy ez fizetős-e, de nem hinném, hogy olyan méregdrága, ráadásul 14 évesen szerintem akkor sem kell fizetned érte. Mindenképp fiatal orvost keress meg, ők a legjobbak.
2015. dec. 7. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha van gyökere, simán megcsinálja! Tényleg fiatalt keress, ők nagyon jók és barátságokat, nem szidnak le a földig és mivel nyitottak az új technikákra, nem a régi durvákat alkalmazzák..

Lehet fel lehet építeni még simán, fehér anyagból, ez ingyen van.

A korona sajnos nincs, kortól függetlenül, a fogtechnikusi díj miatt, olyan 20 ezer körül van, de úgyis megmondja a doki, a beleegyezésed nélkül nem csinálja meg, főleg, hogy fizetős.

2015. dec. 7. 22:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat
2015. dec. 8. 07:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ki kell húzni, készülj erre az opcióra is.
2015. dec. 8. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!