Puha fogzománcra mit javasoltok ami erősíti egy kicsit?
Figyelt kérdés
Járok fogászatra ugye és most valami új hapi van vicces meg rendes is ráadásul a felesége is jópofa :) és a hapi mondta hogy puha a fogzománcom és azt mondta még hogy ez lehetett bárányhimlőtől ,rózsahimlőtől esetleg valamilyen járványtól a neveit nem tudom de felsorolta mitől lehetett hogy valami baktériumot kaptam és legyengítette.
Valakinek esetleg még van ilyen problémája, és hogyan lehet kiküszöbölni mármint erősíteni a zománcot kicsit?
2010. márc. 22. 15:03
1/1 anonim válasza:
Elmex gél.
Mondjuk az a fogzománc fluorozására van.De ezáltal erősödik is.Szerintem...
Gyógyszertárban lehet kapni 1300 ft körül.Sokáig elég mert csak egy héten 1x kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!