Ha mosom a fogam, meg lehet állítani a lyukat?
Figyelt kérdés
Vicces a kérdés, az a helyzet
hogy van egy ici pici lyuk az első fogamon, amit nagyon régen nem tömtek be, mert pici, és nem akarták ez miatt szét fúrni a fogam.
Kis apró barna, nem is fekete
kérdésem az, hogy ez így marad ha rendesen mosom? (azóta szerintem nem változott, de most jutott eszembe megkérdezni :) )
2015. nov. 21. 13:24
1/3 anonim válasza:
Ha mosom a fogam, meg lehet állítani a lyukat? kizárt! xd
2/3 anonim válasza:
Alapvetően ha fogmosással, megfelelő szájhigiéniával sikerül visszaszorítani a bakteriális tevékenységet, ami a szuvasodást okozza, akkor lelassul/megáll a folyamat.
3/3 anonim válasza:
Nekem is van ez egyik kisőrlőmben egy tűhegynyi barna folt, nekem is azt mondták, hogy nem éri meg megfúrni. Évek óta így van, és nem változott a mérete. Semmi baj nincs vele. De az ilyenekre vigyázni kell, és figyelgetni kell folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!