Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Akkor is tolt ha nem világít...

Akkor is tolt ha nem világít semmi? Automatikusan méri a 2 percet, vagy be kell állítani vhol? Van még vmi tuti tippetek?

Figyelt kérdés
Rendeltem neten egy oral b 3D vitality white elektromos fogkefét,de nincs a dobozban magyar használati utasítás
2015. aug. 11. 13:03
 1/3 Lelkes Tamás válasza:

Nekem is Braun Oral-B elektromos fogkefém van. Ha ráteszem a töltőre (és be is van dugva) akkor a zöld led villogni kezd. Ez folyamatosan villog amíg a töltőn van. Ha használod, akkor az akku állapotát jelzi. A folyamatos zöldet a sárga, majd teljes lemerülés előtt piros szín jelzi. Újabban már minden használat után visszateszem a töltőre, így garantált a 100%-os teljesítmény.

A készülék az indítás után 30 másodpercenként vibrál egyet, jelezve, hogy az alsó/felső ill. jobb/bal oldalakra szánt idő letelt. Egy komplett fogmosás 2 perc (4x30mp), ennek letelte után 3 vibrálással jelzi, hogy belehet fejezni a fogmosást. A fejeket érdemes 3 havonta újra cserélni. A fejet egy határozott mozdulattal meghúzod felfele és eljön. Az újat ugyanígy csak a helyére kell pattintani. Ettől többet nem hiszem hogy tudni kell.

Itt van egy képes használati útmutató:

[link]

2015. aug. 11. 23:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm 😊

Hol villog?az enyémen nincs semmi lámpa vagy bármi,a Tiéden hol van?lehet hogy csak én nem veszem észre 😊

Fél percenként jelez vhogy?

Ez így tok gáz,szerintem irok az emagnak...

És Te nem érzed tul ' eroszakosnak',durvának?vagy ez igy helyes,így tisztít helyesen?

Várom válaszod 😃

Köszönöm

2015. aug. 12. 09:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Felvettem a kapcsolatot az emaggal,közölték hogy ELŐFORDULHAT HOGY A HIRDETETT ÉS A KISZÁLLÍTOTT TERMÉK,NEM EGYEZIK!

Azonkívül ha kinyitottam a dobozt,nem cserélhetik vissza

Es magyar használati útmutató nincs,ezt fogadjam el

..

SOHA TÖBBET NEM RENDELEK AZ EMAGROL,TI SE TEGYÉTEK,KAMU AZ EGÉSZ...

2015. aug. 13. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!