Vélemények a Mammut Fogászatról?
Figyelt kérdés
Fogkő eltávolítás + fehérítés kuponnal.
Valaki tud mesélni tapasztalatot?
2015. nov. 19. 23:35
1/4 anonim válasza:
Igen, voltam, 2 éve, pont kuponos fogkő eltávolításon, fehérítés nélkül.
SOHA többet. Aki csinálta nem fogorvos volt, rettentően fájt az íny alatt, nem érzéstelenített, spray-vel sem, inkább elegánsan azt mondta, hogy akkor azt ott hagyja. A modora is undok, lekezelő volt.
Tesztelni mentem a helyet, elveszítettetek egy leendő törzsvendéget. Pedig ugye a kuponos dolgoknak pont az ellenkező lenne a célja.
2/4 anonim válasza:
Még az előző vagyok.
Szóval maradok a HaifaDent-nél.
Kicsit kiesik nekem, de legalább kedvesek és normálisan dolgoznak.
3/4 anonim válasza:
Aki kuponos dolgokat vesz az kuponos szolgáltatásra számíthat. Ott virít majd a százalék jel a fogadon.
4/4 Csedics válasza:
Én tegnap voltam náluk fogkő leszedésen! Először és utoljára! Fele úton kiszálltam a székből. Az csak egy dolog, hogy hozzánemértő,ügyetlen hölgy kezel, de sajnos észrevettem, hogy nem steril műszerekkel csinálja! Senki ne menjen oda, ha nem akar valami betegséget vagy komoly fertőzést!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!