Fogszabályzóval hogyan mossak jól fogat?
Direkt árulnak fogszabihoz való fogkefét. Azzal mosd, mert pl elektromos fogkefénél a körkörös mozgás miatt a sörték bele fognak akadni a brekettekbe, és az kitépi a sötét, plusz fáj is.
Kell egy olyan fogkefe, aminek a középső sávban alacsonyabbak a sörtéi.
Ezt úgy is el tudod érni otthon (néha én is csináltam így), hogy egy sima fogkefének a középső sörtéit alacsonyabbra vágod egy kis körömvágó ollóval. Ezzel a fajta fogkefével nem körkörösen kell a fogadat mosni, hanem tolni végig a fogszabin, mintha a brekettek lennének a sínek és a fogkefe a vonat. Előre hátra. Természetesen vízzel és fogkrémmel, ahogy normálisan csinálnád.
Kell egy olyan kis fogkefe, amivel a brekettek közötti részt, és a brekettek oldalait tudod alaposan kitakarítani. Ezzel én csak simán fogkrém nélkül mostam a fogam.
Én ilyet használtam, de sokféle van. Dm-ben lehet kapni. A sörték egy dróton vannak. Én akkor cseréltem le ezeket a kis keféket másikra, amikor a drót része már annyira elhasználódott, hogy letört. Praktikus, mert can kupakja, így suliba is viheted.
Fura, hogy a dokid semmit nem mondott, nekem mindkét fogkeféből adott 1-1 db-ot, amikor feltette a fogszabit, és elmondta, melyiket hogy használjam. Plusz kaptam viaszt is, hátha szúr majd a brekett.
1,5 évig volt állandó, most 1 éve már éjszakai van. Sok szenvedés, de megéri.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!