Holnap szedik ki a bölcsességfogam, hogy fog zajlani ez az egész?
Figyelt kérdés
Miután megnézi a röntgen felvétel dönthet másképp? Pl. Mégse szedi ki. Mit lehet enni a műtét után? Mennyi ideig tart a műtét? Lehet, hogy hülye kérdés, de a műtét után lehet autót vezetni?2015. nov. 16. 12:51
1/1 anonim válasza:
Nekem egy hete műtötték ki. Nagyon féltem, de egyáltalán nem volt vészes. Csak egy kis nyomást éreztem.
Viszont utána nagyon rosszul viseltem, hogy csupa vér a szám és nem öblíthetem ki. Meg amikor kiment az érzértelenítő, az kegyetlenül fájt, lüktrtett, kisugárzott mindenhova. De 2 szem nurofen csillapította, meg jegeltem is, mert hamar elkezdett feldagadni. 4 napig volt ilyen nagy fejem, mostmár szép. De az evés még mindig fáj, illetve utána is, napi 2szer szedek még rá gyógyszert, de már csak egy szemet. Remélem mostmár hamar rendbejön, mert már kezdem unni hogy nem tudok rendesen enni.
Szóval a műtét miatt nem kell izgulni, a neheze csak utána jön! Kitartás! Egyszer túl kell lenni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!