Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez nagy gáz? Ti kiszednétek...

Ez nagy gáz? Ti kiszednétek addig is?

Figyelt kérdés
Múlthéten voltam fogdikonál mert begyuladt a betömött fogam, kiszedte a tömést sok genny ki is folyt de tömött a lyukba vatát tett , nem mondta, hogy szedjem ki, csak annyit, hogy hétfőn menjek el OPT RÖNTGENRE majd kedden pedig vissza hozzá.

2015. nov. 15. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
A vattát azért teszik bele ,hogy semmi ételmaradék ne menjen bele.
2015. nov. 15. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi szépen! és szerinted nem okoz valamiféle gondot, ha mondjuk nem szedi ki pl 2 héten belül?
2015. nov. 15. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom ,ezt az fogorvostól kell megkérdezni.

Nekem pár napig volt így a fogam a nyáron ,de akkor a fogorvos mondta ,hogy menjek minél hamarabb ne maradjon nyitva a fog.

2015. nov. 15. 14:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Értemm, köszi, akkor a legjobb ha nem húzzuk...
2015. nov. 15. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Szívesen
2015. nov. 15. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
A vatta azért kell hogy nem menjen bele ételdarabka. Ha megint feltelne gennyel akkor ki lehet szedni (a gennynek ürülnie kell), de van hogy magától kiesik - ekkor sincs baj csak figyelj oda hogy nem menjen semmi a lyukba.
2015. nov. 15. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!