Fogszabályzó kell, lehetne pár kérdésem?
Nos, először is, meg tudják azt oldani, hogy csak az alső fogsorra tesznek? Mert nekem a felső fogsorom nagyon szép rendezett, az alsóval vannak gondok. Illetve meg tudják úgy csinálni, hogy ne látszódjon, úgyértem nem ilyen piros, lila meg hasonlók, hanem észrevétlen. és így mennyibe kerülne?
13/L
"a felső fogsorom egyenes, arra biztos hogy nem kell, nem is engedném. "
Ha így állsz hozzá a dologhoz, akkor el se menj dokihoz, ugyanis egy magára valamit is adó doki nem vállal olyan kezelést, ahol csak az egyik fogsoron van fogszabályozó.
Mivel a fogszabályozás nem arról szól, hogy most a kirakatban szép sorban vannak-e a fogak, hanem ennél sokkal összetettebb dolog. A harapásbeállítás kizárólag alsó-felső fogszabályozóval lehetséges. Máskülönben fölöslegesen volt fogszabályozód, mert ha nem jó a harapásod (csak alsó fogszabályozóval márpedig nem lesz az), vissza fognak állni pár év múlva a fogaid.
Lehet, hogy már leírták (lusta vagyok az összes választ elolvasni), de válaszolok én is. Igen, meg lehet oldani, hogy a gumiligatúra (gumi, ami a brekettet az ívhez köti) színtelen legyen (lehet fémligatúrát is kérni). Nem biztos, hogy nem kell a felső fogsorodra, mert fogszabályzáskor nemcsak a fogakat, hanem a harapásodat is szabályozzák. A két fogsort összhangba kell hozni. Lehet kérni esztétikus fogszabályzót is, de 1.) nagyon drága, SZTK-ban sem adnak rá TB támogatást, 120Ezer/állcsont).. 2.) besárgulhat
Én a hagyományos fémre szavazok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!